Niks nieuws

Het afgelopen jaar is er, vooral wanneer je kijkt naar de ingevulde posities bij onze club, veel veranderd. Betekende vroeger een wisseling van de wacht nog wel eens een kleine revolutie die gepaard ging met een frisse wind, deze keer lijkt alles gewoon bij het oude te blijven. Het is nog steeds wachten op de echte aankopen ook al zijn we al ver in de voorbereiding, er zijn weer de bekende snel vertrekkende proefspelers, de voorbereiding loopt niet echt vlotjes en de verwachtingen voor volgend seizoen worden weer naar beneden bijgesteld. Dat laatste niet alleen door de fans, maar ook door Mario Been die aan de pers liet weten dat hij nog geen verwachting durfde te maken voor komend seizoen. Volgens hem was de selectie op dit moment nog niet breed genoeg was om ook maar een beetje een goede voorspelling te kunnen doen. Ook vorig jaar temperde Been de verwachtingen door voor een veertiende plek te gaan in plaats van een plek bij de eerste negen, die Looijen toen als doelstelling uitsprak.

Maar er is meer niet veranderd: Scoren gaat nog steeds moeizaam, oefenpotjes in eigen land zijn er weer, maar ze worden ook vaak weer zo ver als mogelijk is van de eigen supporters af gespeeld en last but not least… we zien op de training weer spelers paars aanlopen, omdat de zweep er bij Been weer flink over gaat.

Kortom: Nothing has changed, Im Osten nichts neues & niets nieuws onder de zon. Hoewel zon? Dat laatste is eigenlijk het enige dat we echt missen deze voorbereiding. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan