Nederlaag

In een matige derby verloor NEC vandaag met 1-0. Verdedigend stond het niet sterk, zeker wanneer de geelzwarten even het tempo opvoerden. Ook aanvallend kon NEC, op twee simpele schoten na, weinig laten zien.

Bij een nederlaag worden meteen schuldigen aangewezen. Deze keer viel die eer weer eens te beurt aan Rutger Worm. Ok, hij speelde niet sterk, maar het lijkt er wel op dat je er als NEC supporter niet bij hoort wanneer je niet meedoet aan een anti Worm hetze.

Ook Mario Been kreeg kritiek vanwege het niet opstellen van Niedzielan. Natuurlijk kan NEC aanvallend wel wat versterking gebruiken, maar een speler wordt natuurlijk niet zonder reden definitief uit de selectie gezet. En wanneer je als trainer iemand definitief uit de selectie zet, kun je ook niet bij personele problemen die speler toch maar weer gaan opstellen.

Hoe dan ook, zondag zal NEC een 1-0 achterstand om moeten gaan buigen en dat zal zonder Muslu, Wisgerhof, Olsson, Otten, Denneboom en Holman een flinke klus gaan worden. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan