Linkse directe tegen vd Schaaf pakt prettig uit voor NEC

Weinig NEC-supporters zullen er echt grote moeite mee hebben als ons aller Remco gestrekt tegen de uitrolbare vlakte van de Arnhemse concerthal gaat, helemaal leuk wordt het natuurlijk pas als er nog een extra voordeeltje bij komt kijken.

Waar wij twijfelden of een schorsing wel op zijn plaats was, daar dacht de KNVB anders en legde een voorstel van liefst vijf wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) neer bij dader Alves. Onder waarschijnlijk stevige druk van werkgever Heerenveen, die toch al schoon genoeg had van alle negatieve publiciteit rond de man én toch ook al druk aan het oefenen is met het elftal voor na de winterstop (inderdaad, zonder de bokser dus), besloot de Braziliaan de schorsing maar te accepteren. Dit houdt automatisch in dat de man met de stevige onvoldoende voor de Friese inburgeringscursus er op 2 december niet bij is als de Friezen in de Goffert dienen aan te treden.

Overigens zijn de mannen van Been gewaarschuwd: zelfs zonder een vervanger voor Alves te mogen opstellen slaagde Heerenveen er in het verschil tegen Vitesse te maken!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan