Lens ‘gepasseerd’

Bij AZ wordt hij gezien als hét talent van Alkmaar. Hij speelde vorig jaar al wat wedstrijden in de eredivisie en zelfs in Europees verband pakte hij zijn minuutjes. Maar hij mocht dit seizoen verhuurd worden om ervaring op te doen. Wij waren de gelukkigen. Maar op het moment zijn beiden nog niet zo gelukkig. Lens werd de laatste twee wedstrijden in ‘1’ gewisseld en zelfs bij Jong NEC haalde hij het einde niet. Deze week raakte de spits spijtig genoeg geblesseerd aan zijn kuit, maar zelfs fit zal Lens niet starten morgen tegen NAC. Gepasseerd…..

"Gepasseerd, gepasseerd. Ik maak een andere keuze", weigerde de trainer van NEC zijn pupil echt in de hoek te zetten. "Ik kan er maar elf opstellen en dat kan per wedstrijd ook nog eens verschillen."
Tegen NAC ("die komen met echte counterspitsen voor een resultaat") kiest Been in elk geval voor een tweemansvoorhoede met Jhon van Beukering en de nieuwe aanwinst Tim Janssen die daarmee zijn debuut mag maken in de hoofdmacht.

Nog voor de training vrijdag goed en wel begonnen was, haakte Jeremain Lens geblesseerd af. De van AZ gehuurde aanvaller werd donderdag geraakt op de kuit en merkte al snel dat de zwelling hem verhinderde voluit te gaan.

Slideshow image

VORIGE 
START
STOP
VOLGENDE

<!– This is a version of the slideshow for search engines and non-javascript browsWas Lens fit geweest had Mario Been hem voor het eerst dit seizoen trouwens niet in de basiself opgenomen voor de thuiswedstrijd van morgen tegen NAC Breda. Lens brengt tot op heden niet wat er van hem verwacht wordt. Tegen PSV werd hij door Been in de rust al gewisseld, speelde daarna op maandagavond met Jong NEC tegen Jong Vitesse, maar haalde ook hier het einde niet.
Hoofdschuddend onderging Lens een week later in de derby tegen Vitesse zijn derde wissel toen Been hem een half uur voor tijd naar de kant haalde. En mocht hij morgen op tijd fit zijn voor de belangrijke wedstrijd tegen NAC, begint Lens dus op de bank.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan