Kaartverkoop uitwedstrijden Twente

Zondag 23 september, 14.30 uur: FC Twente – NEC (competitie)
 

De wedstrijd kan met een autocombi bezocht worden. Een omwisselbiljet kost 19 euro bij Ticketbox en 17 euro aan de kassa’s van de Goffert. Men dient zich dan wel 3 uur voor aanvang van de wedstrijd te melden bij de Goffert, alwaar het biljet omgewisseld wordt voor een wedstrijdkaart. Volgens de routeplanner rij je vervolgens in 1 uur en 22 minuten naar Enschede waar je dan nog ruim anderhalf uur moet stuk slaan. Dat wordt dus drinken of gokken!
 
Uiteraard kun je ook met de bus, kosten hiervan 28 euro bij Ticketbox of 26 aan het stadion (voor leden). De bussen vertrekken een uurtje later, om 12.30 uur.

Donderdag 27 september, 20.45 uur: FC Twente – NEC (beker)
 
Het is donker ’s avonds en dus een verplichte combi. Tja, welkom bij de Hollandse FA Cup. Buskaarten kosten 25 euro bij Ticketbox of 23 aan het stadion (voor leden). De bussen vertrekken om 18.30 uur.
 
Voor degenen die beide wedstrijden per bus wil bezoeken: een combi-combikaart (jaja!) voor beide dagen kost 47 euro (en opnieuw 2 euro minder aan het stadion).
 
Voor de supporters die geen zin hebben in alle regeltjes: met een clubcard van FC Twente kun je voor de competitiewedstrijd 2 kaarten voor vak 18 kopen (30 euro per stuk) en voor het bekerduel 3 kaarten (hoofdtribune 17,50 euro; lange zijde 15 euro en korte zijden 12,50 euro). Het aanvraagformulier is hier te downloaden.

Voor de minder reislustigen: over het algemeen zijn de uitwedstrijden ook te zien in cafe Piet Huisman aan de St Jacobslaan of NEC-cafe Goffertzicht.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan