Iedere club zijn Wegereefje!

Is de scheids een keer niet goed? Heb je het idee dat een scheidsrechter altijd tegen je is? Ga dan lekker klagen bij de KNVB en je krijgt je zin: voorlopig zul je die scheids dan namelijk niet meer zien.

Het klinkt ongeloofwaardig, maar toch is het waar. De scheidsrechterscommissie, het groepje van Uilenberg dat altijd in paniek raakt als er een seconde teveel over slechte scheidsrechters wordt gesproken, heeft in overleg met Wegereef zelf besloten om hem voorlopig niet meer als scheids in te zetten bij wedstrijden van Ajax.
Een vrijbrief voor iedere club om te eisen welke scheidsrechters je wel en niet wilt zien als club. Dit terwijl Uilenberg juist pal achter zijn man had moeten staan en op de langere termijn zorgen voor betere scheidsrechters die dergelijke fouten niet meer maken.

Tijd dus om bij de eerste de beste slechte scheids te zingen “hij is onze Wegereef.” Vervolgens moet Been even verongelijkt doen en zeggen dat je tegen de FC (vul een naam in van een scheids) hebt gespeeld en voorlopig zie je die scheids niet meer bij wedstrijden van NEC. Of doen ze dit bij de KNVB alleen voor Ajax en is de situatie opeens weer heel anders wanneer andere clubs met een vergelijkbaar verhaal komen? Ik ben bang dat ik het antwoord al weet! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan