Het gras bij de buren: Johan vindt het niet meer leuk

In deze rubriek met de naam "gras bij de buren.." pikken we voor jullie opmerkelijke, grappige, belangrijke, onbelangrijke, bizarre, vreemde, domme, treurige, mooie en kansloze berichten over voetbal en al haar randverschijnselen van het net. Als NEC supporter wil je natuurlijk weten hoe het gras er bij andere clubs bij ligt, hoewel het Goffertgras zall natuurlijk altijd het mooiste blijven. Deze keer nemen we je mee naar Gouda.

“Je komt het stadion niet levend uit!”

NEC-supporter en voetbalanalyticus Johan Derksen heeft het zwaar te verduren de laatste tijd. Johan vertelde deze week in het roddelprogramma RTL Boulevard dat hij structureel bedreigd wordt en dat met enige regelmaat de ruiten van zijn kantoor worden ingegooid.

Ook gaat hij niet meer met veel plezier naar een voetbalstadion en als hij dan een keer gaat dan moet dit onder begeleiding van bodyguards. Dieptepunt was voor Johan een spandoek dat in het Zuiderpark (FC Den Haag) hing. Hierop stond “Je komt het stadion niet levend uit!”.

Spreekkoren van de supporters dat er iets ‘bijzonders’ met zijn moeder zou zijn maakten het helemaal compleet. Toch geeft Johan aan dat hij zich niet uit het veld laat slaan (lees van de tribune).. “Ik ben niet de enige die met bedreigingen te maken heeft, ook andere presentatoren en critici zijn het doelwit alleen hebben ze het nog niet naar buitengebracht.”, aldus Johan.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan