Grot niet tevreden

Er was zaterdagavond één NEC’er die tevreden kon zijn met het resultaat. Guillano Grot is dit seizoen verhuurd aan Excelsior en mocht in de basis beginnen. Maar wie na de wedstrijd een blije Grot verwachtte kwam bedrogen uit. “Ik blij, maar toch ook weer niet.”

“Ik heb niet echt super gespeeld. Ik stond misschien wel op een eiland, maar dat vond ik nog niet zo erg. Ik dacht namelijk dat ik er vandaag klaar voor was, maar ik kwam conditioneel gewoon te kort.”

Hij had graag laten zien dat NEC een vergissing had gemaakt door hem te laten gaan. Maar hij vond dat dat niet echt goed gelukt is. Als Jong NEC trainer Wim Rip hem feliciteert haalt hij zijn schouders op. “Ik heb jullie niet kunnen vermaken”, zegt hij haast verontschuldigend. Dat heeft hij het Excelsior-publiek dit seizoen ook nog niet echt. Al was het maar omdat hij meestal de bank warm houdt.

“Ik ben niet echt tevreden hier. Ik heb even vaak in de basis gestart als vorig seizoen en ik heb hetzelfde aantal minuten gespeeld. Ik raakte in de wedstrijd tegen Heerenveen geblesseerd en was er eventjes uit. Toen zei de trainer dat hij me nodig had en ben ik weer begonnen, maar raakte ik meteen weer geblesseerd. Ik ben gewoon te vroeg begonnen. En dat betaal ik nu uit door op de bank te zitten. Ik had wel wat anders in gedachten toen ik hier heen ging. Ik ben blij, maar toch ook weer niet.”

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan