Gras van de buren: Eagles pikken wangedrag niet

In deze rubriek met de naam "Gras van de buren.." pikken we voor jullie opmerkelijke, grappige, belangrijke, onbelangrijke, bizarre, vreemde, domme, treurige, mooie en kansloze berichten over voetbal en al haar randverschijnselen van het net. Als NEC supporter wil je natuurlijk weten hoe het gras er bij andere clubs bij ligt, hoewel het Goffertgras zal natuurlijk altijd het mooiste blijven. Vandaag vonden wij een bericht uit Deventer

Go Ahead-fans starten handtekeningenactie 
Een groep verontruste supporters van Go Ahead Eagles in Deventer start met een handtekeningenactie. De supporters vinden dat een deel van de Eagles-aanhang het voor hun verpest. De groep zou de reden zijn dat supporters van Go Ahead te maken krijgen met strenge vervoersregels rond wedstrijden en dat er minder bewegingsvrijheid in het stadion De Adelaarshorst is.

Met de handtekeningenactie willen de actievoerders een statement maken over het verkeerde gedrag van de groep supporters. Afgelopen dinsdag werden nog ruim vijftig supporters van Go Ahead door de politie opgepakt in Zwolle omdat ze de stad niet wilde verlaten.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan