Eppie bellen

Het kan soms snel gaan met voetbalprimeurtjes op internet. Zo was te lezen dat onze voormalige NEC-icoon Arjan Ebbinge getekent zou hebben bij FC Eindhoven. Uiteraard een prima reden voor een felicitatie, want het is natuurlijk altijd leuk dat Eppie zijn carriere toch nog op een normale manier bij een leuke club kan afsluiten.
Ik was niet de enige, want Arjan had vandaag al diverse felicitaties mogen ontvangen, dit tot grote verbazing van Eppie zelf. “Het is geen geheim dat ik gesprekken heb gevoerd met Eindhoven, maar van een contract is nog geen sprake. Misschien dat dat nog wel mogelijk is, want deze week zouden we verder praten, maar er zijn inmiddels ook andere clubs die interesse hebben getoond. Vreemd dat dit nu al zo naar buiten wordt gebracht. Het is gewoon nog even afwachten.”
Misschien kan volgende week dus wel het gebak op tafel in huize Ebbinge. Tot die tijd is het alleen nog maar jezelf verbazen hoe makkelijk er bepaalde nieuwsfeiten zo de wereld in worden geholpen door op het oog betrouwbare voetbalsites. Volgende keer ook maar eerst even Eppie bellen voor de zekerheid? (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan