Dure en strenge autocombi naar AZ

Dat AZ uit een autocombi zou worden lag voor de hand in deze tijd waarin een vrij vervoer wedstrijd een utopie lijkt, maar toch slaagt men er in ons te blijven verbazen.

Over de prijs hadden we ons al opgewonden, maar het feit dat de toegangskaart op de wedstrijddag bij de eigen Goffert omgewisseld dient te worden, wekt ook bevreemding. Wie de regelingen van andere clubs naar Alkmaar immers bekijkt zal zien dat in vrijwel alle gevallen een omwisselpunt vlak voor Alkmaar wordt ingericht. Wel zo makkelijk, hoef je niet eerst je eigen stad door te crossen om je binnen het half uurtje dat het NEC behaagt de lokketten open te doen te melden. Dit lijkt dus weer een extra fijne maatregel uit de hoge hoed van Coen R en zijn opvolgtruus.

Wie verder het stukje op de officiële site leest zal sowieso de lust om af te reizen redelijk ontgaan, want er wordt wel erg hard ingehamerd wat allemaal wel en vooral niet mag. Neem je legitimatie mee want de politie controleert hierop! En zelfs op de terugweg geldt een verplichte rijroute, met daarbij de duidelijke verwijzing dat er zal worden opgetreden tegen supporters die zich niet aan deze route houden! Gezellig allemaal, gaat u weer eens mee?

Voor wie nog wel zin heeft:

Kaarten zijn te koop aan de kassa’s van het stadion op werkdagen a 26,50 euro (!!) en bij Ticketbox van 24/10 – 2/11, alwaar je nog eens 2 euro bovenop de toch al veel te hoge prijs betaalt. Omwisselen dus bij de Goffert, op de wedstrijddag tussen 16.30 – 17.00 uur.

Je kunt op dezelfde adressen ook terecht voor buskaarten, die kosten feitelijk maar één euro, want dat is de meerprijs ten opzichte van een losse kaart voor de autocombi.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan