De Pers: De Treffers-NEC

FCUpdate.NL : Lens helpt NEC in derby langs De Treffers
Amateurclub De Treffers heeft in de ‘burenruzie’ met NEC voor de KNVB-beker het onderspit gedolven. De eredivisionist bereikte woensdag in Groesbeek de achtste finales van het nationale bekertoernooi door de zondaghoofdklasser met 5-1 te verslaan. Bij de rust was het nog spannend: 1-2. Jeremain Lens speelde een belangrijke rol aan NEC-zijde. Hij tekende voor drie treffers.

De Treffers/Kegro nam tegen NEC nog wel brutaal de leiding. Aleh Putsilla was na tien minuten de doelpuntenmaker voor de ploeg van Eus Marijnissen. Lens en Jhonny van Beukering herstelden nog voor de rust de verhoudingen. Na de hervatting zorgde Lens met twee treffers voor de voortijdige beslissing. Tim Janssen tekende in de slotminuut voor het vijfde Nijmeegse doelpunt.

Omroep Gelderland: NEC verslaat De Treffers met 1-5
NEC heeft woensdag de laatste zestien in de beker bereikt. Het won met 1-5 van De Treffers. De Treffers mochten even dromen van een stuntje, toen in de beginfase een slordigheid van Davids werd afgestraft door Putsila. NEC stelde snel orde op zaken en hoewel de Treffers dapper streden, bezorgden Lens en Van Beukering NEC een voorsprong. Na rust was Jeremain Lens op stoom: via twee mooie individuele acties maakte hij de derde en de vierde Nijmeegse treffer. Daar deed Tim Janssen een schepje bovenop: de spits bepaalde de eindstand op 1-5.