De lampjes gaan uit in Eindhoven

Het is toch wat met onze club. Zo verlies je simpel van laagvliegers als Excelsior en Willem II en zo win je thuis wel van Feyenoord, speel je gelijk tegen Ajax en pak je vandaag weer een overwinning op PSV. Thuis niet verliezen tegen de traditionele top 3, dat was al sinds seizoen 1970-1971 niet meer gebeurd! En het was verdiend ook!

Vanaf minuut één was er strijd en beleving op het veld en dat sloeg over naar de tribunes, want ook daar was het vandaag gezellig. Zo bewezen de supporters vandaag meteen het tegendeel van de in mijn ogen nogal vreemde anti-eigen-supporters actie onder de Goffertribune, dat als stiltegebied was uitgeroepen.

Er zullen maar weinig NEC fans zijn die Ajax het kampioenschap gunnen, maar één echte NEC-er heeft in ieder geval een gat in de lucht gesprongen: Onze eigen Dennis Gentenaar.

Iedere week zo’n pot als vandaag en we kunnen de tweede en meteen ook de derde ring er bovenop gaan zetten. Helaas is het nog wat te wisselvallig geweest dit seizoen, maar de Nijmeegse nacht kon wel eens langer gaan duren dan de Brabantse. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan