De Gelderlander daglog Carlos Aalbers: donderdag

Carlos Aalbers is technisch directeur van de Nijmeegse eredivisieclub NEC. In de week voor de start van de voetbalcompetitie houdt hij een daglog bij.

Vandaag ben ik gestart met de wekelijkse bespreking met Wilfied Brookhuis, hoofd jeugdopleiding van de voetbalschool van NEC. Hier werken dagelijks 140 kinderen aan hun droom ooit profvoetballer te worden. Men traint en speelt samen met de NEC amateurs op sportcomplex “de Eendracht”.

We hebben hier vorige week met elkaar werkafspraken over gemaakt en stemmen deze nogmaals af. Het is voor NEC belangrijk dat veel spelers uit de regio ooit in het eerste team van NEC komen te spelen en dit vraagt een goede begeleiding.

Daarna hebben we de wekelijkse scoutingvergadering gehad waarin we de spelers bespraken die we de afgelopen week gescout hebben en maakten het programma voor komend weekend. In totaal bezoeken we de komende dagen zes wedstrijden.

Vandaag ontvingen we de vrijgave van de nationale bond van Hongarije zodat Adam Hrepka speelgerechtigd is. Ook had ik weer contact met diverse makelaars en met een aantal journalisten die gebeld hebben betreffende enkele spelers. De situatie omtrent Michal Pospisil, de spits die we vorige op proef hadden, is thans zo dat het totale plaatje voor ons momenteel te duur is. We moeten de komende weken afwachten wat de ontwikkeling is, daar op 1 september a.s. de transferperiode sluit.

Vanmiddag heb ik nogmaals de training bezocht en vervolgens had ik een afspraak met één van onze mensen van de medische begeleiding. Het is nu het einde van de middag en ik vertrek naar bistro de Bok in Nijmegen alwaar ik met Mario Been en Ron de Groot ga eten om wat bij te praten en elkaar een succesvol seizoen toe te wensen.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan