DE BESTE WENSEN VOOR 2008 !

Met enig gevoel voor understatement kunnen we zeggen dat 2007 voor onze club geen topjaar was. De eerste helft van het jaar (de tweede helft van het vorige seizoen dus) was nog wel aardig, al moesten we weer die vemaledijde Intertoto play offs spelen. Dat kon beter, dacht iedereen in de zomerbreak. De tweede helft van het jaar verliep echter zo desastreus dat spelen om Intertoto in 2008 een absolute hoofdpijs zou zijn. Elk ander resultaat dan een enkeltje eerste divisie lijkt op dit moment een succes.

Ook op supportersgebied zijn er nauwelijks hoogtepunten te vermelden. Ondanks het gegeven dat er rond wedstrijden van NEC nauwelijks iets gebeurt, zien we geen afname in de collectieve beperkende maatregelen. Het aantal uitwedstrijden dat met vrij vervoer bezocht kan worden is op een hand te tellen, je hebt daarvoor nog immer de uitkaart nodig en bij thuiswedstrijden is alcohol op de tribunes nog steeds uit de boze. De sfeer in de Goffert is helaas zelden kolkend en wegens gebrek aan ruimte kunnen de jongens van Legio Noviomagum voorlopig geen (grote) sfeeracties meer organiseren.

Kommer en kwel dus. Is er dan niets positiefs over 2007 te melden? Natuurlijk wel, want dit jaar zag de vernieuwde Trouwe Honden site het levenslicht! Een persoonlijk hoogtepunt voor de makers en gezien de toenemende bezoekersaantallen ook door jullie gewaardeerd. Vandaar dat we ook in 2008 weer op onze eigen manier al het NEC nieuws zullen gaan volgen. In de hoop positievere berichten te kunnen plaatsen dan afgelopen jaar. Want 2008 gaat veel beter worden dan 2007. Het komt allemaal goed. Echt waar!

Namens iedereen bij de Trouwe Honden de beste wensen voor 2008!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan