Blessure update

Aanvallers en fit, twee woorden die tegenwoordig niet vaak meer in één zin staan bij NEC. Nadat eerst Lens en Van Beukering waren uitgevallen, kwamen daar dit weekend dus ook nog Holman en Janssen bij. Gelukkig lijkt het allemaal wel mee te vallen met de laatste twee, Van Beukering daarentegen heeft te maken met een terugslag.

Janssen en Holman gingen tegen Willem II met enkelklachten naar de kant. Uit onderzoek bij de fysiotherapeut bleek maandagochtend dat de spitsen bij de botsingen zondag geen breuken of scheuringen hebben overgehouden.
"Er zijn geen grote beschadigingen aan het gewricht, dus we doen er alles aan de jongens fit te krijgen voor het duel tegen Excelsior. De uitwedstrijd tegen Ajax is naar verwachting in ieder geval haalbaar, doordat we een tussenweek hebben na het duel in Rotterdam van aanstaande zaterdag" aldus vd Linden.

Ook Jeremain Lens lijkt het duel tegen de Amsterdammers te kunnen halen. "Ik kan weer lopen! ", lacht de jonge huurling van AZ, als hij door het Goffertstadion loopt. Ik moet nog wel voorzichtig zijn maar hoop na het voetbalvrije weekend ritme op te doen bij het 2e en tegen Ajax weer bij de selectie te zitten.

Van Beukering is de komende drie á vier weken niet inzetbaar. Nadat Van Beukering tijdens de wedstrijd tegen Willem II had aangegeven niet te kunnen invallen, is geconstateerd dat hij een klein scheurtje in zijn hamstring heeft.

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan