Abonnee van Eniesee

Vandaag viel op de officiele website van NEC te lezen, dat de seizoenskaart omgezet gaat worden in een abonnement op NEC. Het verlengen van de seizoenkaart wordt op deze manier een formaliteit en het geregel bij de balie is zo ook niet meer nodig.

Wie wat wil wijzigen, bijvoorbeeld het vak, moet eerst opzeggen voor 1 mei en vervolgens een nieuwe plaats nemen. Voor mensen die in principe goed zitten, maar liever ergens anders een plek willen hebben, wordt de drempel wel hoger omdat het opzeggen van je plaats wat anders is dan tot het laatste moment wachten en kijken wat er nog vrij is.

Hopelijk blijft NEC wel netjes een brief sturen in april 2008, waarin duidelijk wordt gemaakt dat de seizoenkaart automatisch wordt verlengd, tenzij er opgezegd wordt. Anders krijg je straks weer van die abonnementen die ten onrechte stilzwijgend verlengd worden, waar vervolgens Tros-Radar drie uitzendingen mee kan vullen.

Voor de supporter die vastgeroest zit op z’n oude vertrouwde stekkie en daar ook niet meer van af wil, is dit natuurlijk goed nieuws! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan