VOLGEND SEIZOEN PASFOTOREGISTRATIE IN NIJMEGEN !!

De SOVS berichtte ons dat de door de landelijke Stuurgroep aangestelde projectrapporteur Nieuwe Competitie-opzet eind vorige week een overzicht heeft gegeven van clubs waarbij de pasfotoregistratie wordt ingevoerd. Dat zijn er voorlopig slechts vier, namelijk ADO Den Haag, AZ, Heracles en….NEC.
Diezelfde rapporteur wist te melden dat de beslissing al op 8 of 9 maart was genomen, ruim een week geleden dus. Niet alleen worden duizenden goedwillenden Nijmeegse voetbalfans voor de zoveelste keer beperkt in het uitvoeren van hun hobby door een nutteloze maatregel, maar blijkbaar zijn de verantwoordelijken ook niet mans genoeg het nieuws naar buiten te brengen. Twee keer SCHANDE dus!!
Maar goed, NEC fans, je hoort het dus nu van ons. Als je volgend jaar een seizoenkaart wilt aanschaffen, dien je een pasfoto in te leveren, die in een database geplaatst zal worden, die kan worden geraadpleegd als er misdaden zijn gepleegd. Met dit gegeven brandmerk je jezelf dus als potentiële misdadiger. Verder hebben wij nog nooit garanties gezien dat deze database alleen geraadpleegd wordt voor voetbalgerelateerde zaken. Big Brother will be watching you next season. (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan