Niks redelijks aan!

In tegenstelling tot het bericht op tv gelderland tekst en een gedeelte van het wedstrijdverslag van de officiele site, was het vandaag toch echt niet zo “redelijk”.

Inzet was er wel, maar de vorm, de (uitvoering van de) tactiek, de doelgerichtheid, de optimale veldbezetting en vooral ook het creeeren van kansen, waren er zeker niet. De overwinning van TOP was volledig terecht en met iets meer scherpte voorin hadden ze zo naar 5-1 uit kunnen lopen. We kunnen wel praten over een deuk in het zelfvertrouwen na een verder nietszeggend oefenpotje of een redelijk voetballend NEC dat verloor na twee blunders van Babos, maar soms past het ook wel eens om een keer te zeggen dat de tegenstander beter was. En juist dat laatste zegt meer dan een blundertje hier of redelijk spel daar.

Meer complimentjes verdienen de mensen van TOP Oss niet, want behalve de schandalige prijs van 10,50 euro voor deze oefenwedstrijd waren ook de sanitaire voorzieningen en de veel te dure catering van een onacceptabel niveau. Geheel in lijn dus met de selectie van NEC vandaag, dat wel.

Natuurlijk is rust het toverwoord bij een voetbalclub, maar laten we hopen dat de technische staf en het bestuur niet in een rustfase verkeren en keihard op zoek zijn naar extra goede spelers. Met name ervaren jongens die de lijnen uit kunnen zetten in de as zijn meer dan welkom. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.