NEC zoekt nieuwe shirt en hoofdsponsor

Telfort stopt na dit seizoen als hoofd en shirtsponsor van NEC en focust zich met sponsoring nu volledig op schaatsteam Team Telfort.

Telfort blijft actief betrokken binnen de club. “We ervaren de samenwerking met NEC als plezierig en willen deze absoluut in een andere vorm voortzetten.Telfort zal NEC helpen met het vinden van een nieuwe hoofdsponsor. We zijn ervan overtuigd dat dit zal lukken”, aldus Stephanie Harmsen, Managing Director Telfort.


Algemeen Directeur Jacco Swart van NEC is teleurgesteld dat Telfort stopt maar heeft er alle vertrouwen in dat NEC zal slagen in de zoektocht naar een goede nieuwe hoofd en shirtsponsor. “Met Telfort hebben we een prachtig merk op de borst staan en wij zijn ervan overtuigd dat we hier een mooie vervanger voor vinden. Het feit dat Telfort stopt bij NEC is een interne beleidskeuze. Telfort blijft gelukkig betrokken bij de club en dat is mede te danken aan NEC, die op alle fronten haar waarde heeft getoond. We gaan er nu keihard aan werken om de shirtsponsor voor volgend seizoen in te vullen”

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.