Mascotte-gate

Er zijn weer nieuwe ontwikkelingen op het mascottefront. NEC is een offensief begonnen om de mascotte er doorheen gedrukt te krijgen. Alle kidsclub-leden ontvingen deze mail vandaag:

Beste N.E.C. Junior,

Een nieuw gezicht voor de kidsclub van N.E.C.?!
Samen op de foto met de N.E.C. Mascotte bij één van de juniorpersconferenties, samen met de mascotte naar de bioscoop of naar Speeltuin de Leemkuil?
De N.E.C. Mascotte op jouw verjaardagsfeest of post in jouw brievenbus, geschreven door de N.E.C. Mascotte?
N.E.C. is van plan een vrolijke mascotte te laten maken. Een stoere strijder die het N.E.C. logo draagt als wapen en een knipoog geeft naar de geschiedenis van Nijmegen. Deze kindervriend zal aanwezig zijn bij alle N.E.C.-junioractiviteiten en vóór de wedstrijd op het veld zijn om met alle N.E.C.-vipjes op de foto te gaan.
Graag willen wij JOUW mening horen op de volgende vraag:
WIL JIJ EEN N.E.C.-MASCOTTE?
Onder alle inzenders, positief of negatief, worden drie prachtige N.E.C. sjaals verloot..
Met vriendelijke groet,
N.E.C. Juniors Team.

NEC dat was toch de club die vond dat supporters met klachten over het verdwijnen van de volksclub een mening hadden die niet representatief was?
Nou de antwoorden van een stel kinderen zal behoorlijk representatief zijn zeg! Dat 80% van de supporters zo’n beest niet op het veld wil zien staan volgens een poll op Forza, dat telt natuurlijk niet! Dan is REPRESENTATIEF opeens weer heel anders uitgelegd. NEC drukt nu dus de mascotte door de strot van de supporters! Volksclub? Laat me niet lachen! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan