Mail over kaartverkoop PSV – NEC

Onderstaande mail kregen wij binnen van een (gefrustreerde) supporter. Wij zijn een fanzine voor en door supporters vandaar dat we hem hier plaatsen inclusief reactie.

Beste NEC’ers

Ik heb vanmorgen de website van NEC bekijken (www.nec-nijmegen.nl). Ja hoor, de competitie gaat beginnen en we worden meteen opgeschept met een verplichte buscombi. Dit staat er op de website:
PSV – N.E.C. (zo. 20 augustus, 14:30 uur)
Verplichte buscombi verkoop via de TicketBox, op een N.E.C. (S)CC kan 1 kaart gekocht worden, men moet in het bezit zijn van een uitkaart. Prijs leden €22,- niet-leden €24,-
Verkoop loopt van 14/8 t/m 16/8. Sup.Ver. verkoopt maandag 14/8 van 18:30-19:30 uur prijzen alleen dan €20,- en €22,-. Bussen vertrekken op zondag om 12.45 uur.

Commentaar:
1) Vorig seizoen was het toch een verplichte autocombi en toen ging het toch zeer goed. Hoe kan het dan zijn dat het opeens een verplichte buscombi is geworden?
2) Bovenstaande informatie van NEC is sinds vandaag pas bekend en nu lees ik ook nog op de website dat er alleen vandaag en morgen kaarten te verkrijgen zijn. Dit is toch belachelijk. Pas 4 dagen voor de wedstrijd wordt de kaartverkoop bekend!
3) Wordt het niet eens tijd om eens goed met NEC te praten want zo kan het toch niet. Ik vind dat jullie je moeten verenigen met de
Supportersvereniging, ForzaNEC, Legio-Noviomagum, detrouwehonden en HKN om
zodoende het bestuur eens goed op zijn plaats te zetten.
4) Waarom adviseren jullie de supporters niet om massaal op eigen vervoer te gaan om zodoende onze statement duidelijk te maken. Hoe eerder, hoe beter!

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Mvg,

P.s. ik wordt hier zo boos van en duizenden andere supporters met mij!!!

REACTIE VAN DE TROUWE HONDEN:
De Trouwe Honden zijn het eens met het commentaar van deze supporter, al vinden wij het in dit geval niet aan ons om te adviseren of supporters wel of niet buiten de combi om naar Eindhoven moeten afreizen. Betreffende het “eens goed met NEC praten”: in principe is de Klankbordgroep opgericht als spreekbuis van de supporters naar de club. Tijdens meerdere vergaderingen is daarbij vorig jaar gesproken over het beleid rond uitwedstrijden. NEC heeft destijds twee toezeggingen gedaan, a) om zich zoveel mogelijk in te zetten voor soepele regelingen naar uitwedstrijden (NEC gaf aan dat al te doen, al waren niet alle aanwezigen daarvan overtuigd, vandaar nogmaals de belofte) en b) om duidelijker naar de supporter te gaan communiceren hoe beslissingen tot stand zijn gekomen en in welke mate NEC invloed heeft kunnen uitoefenen.
Het is moeilijk te beoordelen hoeveel moeite NEC voor haar fans gedaan heeft betreffende de uitwedstrijd naar Eindhoven, maar duidelijk is dat de communicatie in elk geval een absoluut dieptepunt bereikt heeft.
Het lijkt er dus op dat NEC (wederom) de mening van (en haar eigen beloftes naar) de KBG niet serieus genomen heeft, hetgeen ons reden genoeg lijkt voor de KBG eens grondig te gaan nadenken over haar functioneren. Hetgeen ongetwijfeld dit seizoen zal gaan gebeuren.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan