“Ik kom sterker terug”

PSV-aanvaller Roy Beerens (18) wordt voor een half seizoen verhuurd aan N.E.C. uit Nijmegen. Ronald Koeman gaf eerder al aan dat de linkervleugelspeler in de tweede seizoenshelft ergens gestald zou worden.
 
Beerens zal het komende halve seizoen spelen in het rood-groen-zwart van de Nijmegenaren. "Ik wil sterker worden, completer worden en ervaring pakken. Het afgelopen half seizoen bij PSV had ik zeker niet willen missen. Ik heb mijn debuut gemaakt in de Champions League en heb op hoog niveau kunnen meedoen. Maar nu moet ik mijn eigen weg zoeken. In samenspraak met de technische staf hebben we dit besloten. Ik sta er helemaal achter. Volgend jaar kom ik sterker terug. Reken maar”, aldus Beerens.

 Reactie Mario Been
"Roy stond in de belangstelling van vier eredivisieclubs, maar hij koos voor ons", aldus N.E.C.-trainer Mario Been. "Ik heb gisteren met hem gesproken en dat was een prima gesprek. Ik blij dat hij naar NEC komt." Beerens volgt bij de Nijmeegse club Chris Eagles op, die na een half jaar teruggaat naar Manchester United.

Bron: officiële website PSV

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan