Guusje en alcohol, een verkeerde combinatie

Onder aanvoering van burgermeester Guusje Ter Horst werden bepaalde risicowedstrijden letterlijk drooggelegd en bij alle wedstrijden mogen supporters inmiddels geen biertje meer op de tribune drinken. Trieste maatregelen natuurlijk, maar ja de veiligheid gaat boven alles volgens onze burgermeester.

Wat schetst onze verbazing? Volgens Omroep Gelderland is Guusje Ter Horst gepakt met teveel alcohol achter het stuur. Ze moest een boete betalen, maar verder is alles natuurlijk in de welbekende doofpot gestopt.

Ik ben benieuwd wat Guusje nu onder veiligheid verstaat. Een biertje op de tribune mag niet, maar achter het stuur hoef je het niet zo nauw te nemen met de veiligheid? Dan mag het biertje of wijntje opeens wel? Ik pleit voor een algeheel autoverbod van 3 jaar, met meldingsplicht! En een blaastest voor het betreden van het stadion, want dronken supporters kunnen niet in het stadion! Jammer dat het tijdens de vierdaagse was, want op een wedstrijddag van NEC hadden we er misschien ook wel iets voetbalgerelateerd van kunnen maken, met een bijpassend stadionverbod. Guusje foei! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan