Gewonnen!

In een wedstrijd waar eigenlijk alleen de eerste 20 minuten echt leuk waren om naar te kijken wist NEC toch de eerste overwinning van dit seizoen te behalen.
In die eerste 20 minuten had NEC al met 3-0 voor moeten staan, maar omdat Boutahar faalde voor Piekenhagen, Eagles een vergelijkbare kans kreeg als tegen Ajax maar deze ook nu verprutste (waar was de schijnbeweging?) en Denneboom pech had dat de bal nog aangeraakt werd, stond die stand toch niet op het scorebord.

Ondanks het falen in de bovenstaande situatie, speelde Boutahar verder een prima wedstrijd, scoorde hij twee keer en werd hij terecht uitgeroepen tot man of the match. Deze titel had trouwens ook mogen gaan naar Babos die met enkele prima reddingen het doel schoon hield.

De supporters zongen al “Vitesse gaat eraan”, maar voor NEC in deze fase is iedere wedstrijd belangrijk en dus ook over twee in Breda tegen NAC. Wanneer je die wint, dan heb je weer wat lucht. Anders wordt het snakken naar adem vanwege de spanning in de derby. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan