Gelijk

In de eerste helft was het nog één groot drama. NEC kon aanvallend amper wat brengen en ook de Amsterdammers konden hun sterallures die ze altijd schijnen te hebben niet waar maken. In de tweede helft ging Stuntelaar eruit, waarop Been reageerde door Pothuizen voor Barreto te vervangen. Het gevolg was dat de wedstrijd in het laatste half uur veranderde van een saaie wedstrijd in een mooie open pot met een zeer hoge amusementswaarde. Na 90 minuten stond er een toch wel terechte 2-2 op het scorebord. Jammer, want er had voor NEC meer in gezeten.

Voor de wedstrijd werd Dennis Gentenaar door de jongens van Legio getrakteerd op een meterslang eerbetoon in de vorm van een dundoek. Dennis kreeg er naar eigen zeggen kippevel van. Mooi voor Dennis, maar ik moet zeggen dat het toch wel wennen blijft, onze Dennis bij Ajax.

Zo nu op naar de oliebollen en de lawinepijlen. Namens iedereen van De Trouwe Honden alvast een fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig, maar vooral ook sportief 2007 toegewenst! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan