Eagles praat met Moeliker

Trainer Mike Snoei, technisch directeur Gerard Marsman en bestuurslid technische zaken Marc Overmars zijn druk doende om de selectie van Go Ahead Eagles voor volgend seizoen op peil te brengen.

Nadat linksback Jonathan Vosselman van de amateurs Be Quick’28 uit Zwolle al vastgelegd is en is gebleken dat aanvaller Niels ten Hoeve van HSC’21 uit Haaksbergen hoog op het verlanglijstje staat, zijn de beleidsbepalers van de Deventer Gouden Gids Divisionist nu ook in gesprek met Kevin Moeliker. De 25-jarige reservedoelman van SC Heerenveen laat binnenkort weten of hij op de aanbieding ingaat.

Moeliker stapte halverwege het seizoen over van Stormvogels Telstar naar Friesland, omdat bij de Friezen Boy Waterman voor de rest van het seizoen uitgeschakeld raakte. Hij verloor de concurrentiestrijd echter van Brian Vandenbussche en zijn contract bij de club van trainer Gertjan Verbeek loopt na dit seizoen af. Naast de komst van Moeliker heeft Snoei ook aangedrongen op de komst van drie veldspelers met routine.

Bron: Elf Voetbal

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan