TOP Oss hoopt op vrije Stefan Jansen

Stefan Jansen traint mee met TOP Oss. De 33-jarige spits keerde vorige week terug in Nederland na een mislukt avontuur bij het Griekse Xanthi, waar het contract dat hij deze zomer tekende in goed overleg is ontbonden.
Jansen speelde geen enkel officieel duel voor de club. Jansen: ‘Mijn situatie was uitzichtloos. Ik was gehaald door de president, maar de trainer leek geen behoefte te hebben aan nieuwelingen. Hij koos steeds voor de spelers met wie hij vorig jaar succesvol was.’


‘Hoe goed ik ook trainde en hoe vaak ik ook scoorde, het maakte geen verschil. Ik ontdekte dat de club mij nog niet eens had aangemeld bij de Griekse bond, zodat ik eenvoudig kon vertrekken’, aldus Jansen.


Enkele clubs uit de eerste divisie informeerden al naar zijn diensten. ‘Ik ben topfit en wil gewoon spelen. Ik hou alle opties open, maar heb wel een lichte voorkeur voor een Nederlandse ploeg.’ Voorlopig houdt hij zijn conditie op peil bij TOP Oss, de club die hem in juni ook al probeerde te strikken.


Bestuurslid technische zaken Bert Zwanenburg van de Ossenaren ziet in Jansen bovendien zijn mogelijke opvolger op termijn. ‘Die optie zit in mijn achterhoofd’, aldus Jansen. ‘Een contract bij TOP Oss sluit ik dan ook niet uit. Maar ik wil deze week de mogelijkheden eens rustig bekijken.’

Bron: vi.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina