Schorsing voor Romano Denneboom

Trainer Cees Lok heeft aanvaller Romano Denneboom voor veertien dagen geschorst. Hij behoorde gisteren niet tot de selectie voor de oefenwedstrijd tegen Quick 1888. Directe aanleiding voor de schorsing was de instelling van Denneboom afgelopen zaterdag in de oefenwedstrijd tegen de amateurs van NEC. Daarin maakte Denneboom een ongemotiveerde indruk en bovendien maakte hij een paar forse overtredingen. “Daarmee brengt hij de club in diskrediet”, aldus Lok. “Het is niet alleen om deze wedstrijd dat hij nu is geschorst, maar er zijn de afgelopen paar maanden nog een aantal incidenten geweest.”

De selectie vertrekt morgen (dinsdag) op trainingskamp naar Garderen. Denneboom blijft achter in Nijmegen en zal individuele trainingen onder leiding van de assistent-trainers De Groot en Brookhuis volgen.

Lok: “We kennen allemaal de kwaliteiten van Romano, maar ik wil van hem dezelfde instelling als van de rest. Hij heeft nu veertien dagen om daarover na te denken. Na deze 14 dagen heeft hij de kans om een laatste strohalm te grijpen. Ik heb hem nog niet afgeschreven, dat blijkt ook uit het feit dat we serieus met hem doortrainen gedurende de week dat de rest van de selectie op trainingskamp is en de week erna. In die 2 weken moet hij zich realiseren dat hij dezelfde inzet en motivatie moet tonen als de rest van de selectie.” 

Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan