Peter

Peter Wisgerhof wil graag dat NEC snel komt met een nieuw contract, zo was vandaag te lezen in de VI. Hij zegt: ‘Ik heb een contract tot eind volgend seizoen en de club moet wel zo snel mogelijk met een nieuw voorstel komen, want anders kan het zomaar zijn dat ook ik mijn contract uitdien en naar een grotere club vertrek.’
Natuurlijk heeft Wisgerhof gelijk dat hij nu, zeker gezien zijn huidige mindere contract, graag wat meer waardering wil zien. Hij laat immers wekelijks zien hoe belangrijk hij is voor NEC. Maar een vertrek naar een grotere club hangt natuurlijk niet af van wel of geen verbeterd contract. Als er een echt grotere club komt gaat hij natuurlijk altijd weg, met of zonder dat verbeterde contract.
Wisgerhof bleef bij NEC ondanks een lager contract. Nu hij onder Lok heeft bewezen een belangrijke waarde te zijn en meer is dan een anonieme rechtsback is een verbeterd contract misschien wel terecht. Natuurlijk moet de club denken aan de centen, maar vind maar eens een nieuwe centrale verdediger voor een fatsoenlijk bedrag. Tijd voor een bak koffie en een prettig gesprek zou je zeggen (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan