Ook Jong NEC heeft goede serie

Ook Jong NEC is, net als de hoofdmacht van trainer Cees Lok, bezig met een goede serie. Nu werd Jong NAC in De Goffert met 2 – 0 verslagen.

De Nijmeegse beloftes bleven gisteravond voor de derde keer op rij zonder tegentreffer. Patrick Pothuizen en Alexander Prent zorgden voor de Nijmeegse treffers.

NEC was op alle fronten sterker. Nadat achtereenvolgens Sven Werkhoven, John Schot en Guilliano Grot goede kansen onbenut hadden gelaten, opende Patrick Pothuizen de score in de 25ste minuut. Zijn kopbal na een corner van Schot werd door een Bredase verdediger pas achter de doellijn weggewerkt. Halverwege de tweede helft zorgde Alexander Prent met een van richting veranderd schot voor de 2-0 eindstand.