NEC mist vijf van de zes aanvallers

NEC kent in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen NAC Breda van komende zaterdag een serieus spitsenprobleem.

Liefst vijf van de zes aanvallers waren maandag nog geblesseerd. Bart Van Den Eede (hamstring), Andrzej Niedzielan (rib), Romano Denneboom (lies), Rutger Worm (schouder) en Alexander Prent (knie) zijn allen herstellende. Alleen Guillano Grot is fit.

‘De blessure van Van Den Eede is mysterieus’, zegt trainer Cees Lok. ‘Op de foto’s is geen scheurtje te ontdekken, dus we moeten het van dag tot dag bekijken. Zowel tegen RKC Waalwijk als tegen Feyenoord is hij gestart in de warming-up, maar bleek het niet te gaan. Worm is nog maanden uitgeschakeld, maar hopelijk krijgen we voor de wedstrijd tegen NAC nog wat andere spitsen terug.

Natuurlijk verwacht je niet dat je zoveel aanvallers moet missen. Dan is het niet zo raar dat we niet scoren. Haal bij Roda JC bijvoorbeeld Arouna Koné weg of bij FC Groningen Erik Nevland, wat blijft daar dan nog over?

Ik heb bij technisch directeur Leen Looyen aangekaart dat we er graag een goede aanvaller bij hebben. Maar als iedereen fit is, dan geloof ik dat we de play-offs ook zo kunnen halen.’

Bron: Voetbal International

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan