NEC met 2-2 gelijk tegen Gaziantepspor

NEC heeft in Elst met 2-2 gelijk gespeeld tegen Gaziantepspor. De Nijmegenaren stonden met 2-0 voor in de rust tegen de Turkse middenmoter.

NEC kwam in de 15e minuut op voorsprong door Andrzej Niedzielan. Een dieptepass van Pothuizen zette Guillano Grot vrij voor de keeper, hij miste, maar in de rebound scoorde Niedzielan alsnog.

Tien minuten later scoorde Grot wel. Een pass van Said Boutahar zorgde er voor dat de spits alleen op de keeper af mocht gaan. De oud-spits van De Treffers faalde niet.

Na een goede eerste helft zakte het spel in de tweede helft in. In de 65e minuut werd het 2-1 door een verrassend schot van één van de Turken. Tien minuten voor tijd greep José Valencia te laat in, waarna de bal vanaf de zijkant op maat kon worden voorgezet. De voorzet werd fraai ingekopt: 2-2.

In de slotfase kregen de Turken nog enkele goede kansen, maar het duel op het veld van Spero bleef steken op 2-2.