Nalbantoglu geselecteerd voor Jong Turkije

 Muslu Nalbantoglu (21) is door de Turkse bond opgenomen in de selectie van Jong Turkije voor de oefeninterland tegen Jong Tsjechië op 8 februari in Istanbul. Voor ‘Muslu’, die geboren is in Amersfoort is het de eerste maal dat hij wordt geselecteerd voor een nationale jeugdselectie.

Nalbantoglu werd aan het begin van dit seizoen door ex-trainer Johan Neeskens van Jong N.E.C. overgeheveld naar de eerste selectie. In korte tijd veroverde de rechtsback een basisplaats, die hij niet meer kwijtraakte. In de eerste seizoenshelft speelde Nalbantoglu 8 competitieduels voor N.E.C. Begin december leverde hem dat een profcontract op dat hem tot medio 2007 aan N.E.C. verbindt.


Nalbantoglu begon zijn carrière in zijn geboorteplaats Amersfoort bij APWC en werd daar op tienjarige leeftijd weggeplukt door Ajax. Na zes seizoenen in de jeugdopleiding van Ajax kreeg Nalbantoglu te horen dat hij daar kon vertrekken, men vond hem niet goed genoeg voor Ajax 1. Via Elinkwijk kwam Nalbantoglu in 2001 bij N.E.C. terecht.

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan