Metro begrijpt er niks van

“Uit het oog, uit het hart…” luidt de kop en vervolgens: “De meegereisde Nijmeegse aanhang scandeerde geen enkele keer de naam van de opgestapte coach Cees Lok. Er was ook geen enkel spandoek aan de populaire coach gewijd”.
Uit dit korte stukje in de gratis stationskrant vanochtend spreekt niet echt gevoel voor de situatie van de afgelopen dagen. Want hoewel de meeste supporters absoluut steun aan Lok zouden willen betuigen, betekent het nu openlijk geven van die steun een keuze in een strijd waarvan men op dit moment niet weet wat er gaande is. Spreekkoren pro Lok gisteren zouden door bestuur, technische staf en misschien zelfs wel spelersgroep als een protest tegen hen kunnen worden opgevat. En daar is op dit moment niemand bij gebaat.
De meeste supporters balen er vreselijk van het gegeven dat Lok weg is, maar feit is wel dat de trainer zelf is opgestapt zonder dat ook maar iemand lijkt te weten waarom. Zelfs vanuit de spelersgroep klinken op dit moment geluiden dat ze recht hebben op en behoefte hebben aan een verklaring, hetzelfde geldt uiteraard voor de supporters. Door die niet te geven maakt Cees Lok het diezelfde supporters erg moeilijk openlijk hun steun aan hem te betuigen. Hoe graag we dat misschien ook willen. (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan