Lok: ‘Doelpunt Worm was krent in de pap’

 ‘De krent in de pap’, noemde Cees Lok na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Vitesse het feit dat zijn protégé Rutger Worm de winnende goal voor zijn rekening had genomen. “Een mooiere dag hadden we ons niet kunnen wensen. De duizendste wedstrijd in de eredivisie, winst in de derby en dan nog een Nijmeegse jongen die matchwinner wordt.


“Dat hij na dat doelpunt tegen een onnodige gele kaart aanloopt (Worm trok van vreugde zijn shirt uit, red.), zal ik daarom maar door de vingers zien. Voor één keer dan.”


De NEC-trainde realiseerde zich dat hij, door Worm eruit te lichten, de rest van zijn elftal tekort deed. “Want ik heb vandaag geen enkele zwakke plek in het elftal kunnen ontdekken. Olsson was geweldig op dreef, Leiwakabessy natuurlijk ook. Misschien was Romano Denneboom wel de allerbeste. Die vrije rol voorin is hem op het lijf geschreven. In de rust heb ik hem verteld dat hij zichzelf moest belonen met een doelpunt. Dat is er niet van gekomen, al was hij er met die kopbal heel dichtbij.”

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan