Jacco Swart

Hij is er weer, de column van Jacco Swart op de officiele site. En weer vraag ik mij af waar deze opsomming van mededelingen op slaat!
Zo heeft hij het weer over de vervroeging van risico duels, het komt er bij hem gewoon op neer dat wij maar blij moeten zijn met deze maatregel omdat de gevolgen van de alcoholbeperkende maatregel minder groot zijn
Dus: Jacco zou ’s morgens geen zin hebben in een biertje! Waarom wij dan wel?

Ook zegt hij dat ze er aan zitten te denken om de risicoduels(Ajax, Ado en vitas) voor volgend seizoen allemaal te vervroegen!
Alsof het alle voorgaande jaren zo ontzettend uit de hand liep toen de wedstrijden nog op de normale tijd van 14.30 uur werden gespeeld!!
Maar ja, mocht er 10 april weer niets gebeuren, dan denken Jacco en co vast weer dat ze gelijk hebben gekregen en de wereldvrede hebben weten te handhaven!

Hij heeft het ook over de nieuwe seizoenskaarten. Zo zal de kaart 5% duurder zijn dan dit seizoen. Terecht natuurlijk, want we hebben weer flink kunnen genieten dit seizoen. En er zullen genoeg supporters zijn die twijfelen of ze hun kaart zullen verlengen, dit zal ze misschien wel over de streep trekken.

Overigens kun je met je seizoenskaart niet naar de eventuele Play Off wedstrijden. Daarvoor zul je losse kaarten moeten kopen. En ik zou niet verbaasd opkijken, als je na 3 Play Off wedstrijden al meer kwijt bent dan aan een seizoenskaart!
Bij NEC zijn ze tegenwoordig tot alles toe in staat!(Koen)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan