Er is maar één echte Leen!

Voordat ieder nummer verschijnt hebben we een aantal weken voor de deadline een gezellige vergadering om het komende boekje samen te stellen. Voor de achterkant bedachten we deze keer een soort “advertentie” en al snel hadden we er een in gedachten met ons aller Leen in de hoofdrol.
Onze nieuwe man Ronald ging ermee aan de slag en het resultaat mag er zijn: Een prachtige advertentie waarbij je kunt lenen bij Leen!
Vandaag viel de nieuwe DTH bij de leden op de deurmat en kennelijk hebben we ook een lid in Alkmaar of zijn de werknemers van DSB op het takenhofplein snel naar de fax gerend om de grote baas op de hoogte te brengen. Want wat schetst onze verbazing? Frisia lanceerde opeens een nieuwe reclame waar je kunt lenen bij Leen van Frisia financieringen!
Tja, we zijn bij DTH natuurlijk niet zo commercieel ingesteld, dus patent aanvragen zijn we vergeten. Achteraf natuurlijk stom, maar het is natuurlijk ook wel erg flauw van Frisia om meteen met onze ideeën aan de haal te gaan! En dan komen ze ook nog met zo’n namaak Leen aanzetten! Beste mensen van Frisia: Er is natuurlijk maar één echte Leen!

P.S. Mocht U gebruik willen maken van de creatieve uitspattingen van de DTH-redactie op “advertentie” gebied, neem dan gerust contact met ons op. Vraag wel even naar de voorwaarden! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.