En dat is twee

Vandaag werden dan de dubbele cijfers gehaald. Quick kon vorig seizoen wat meer tegenstand bieden, maar dit jaar werd het NEC wel heel makkelijk gemaakt. De uitslag van 0-14 kan daarom ook niet worden gezien als een voorbode voor een superseizoen.

Andere voorbodes werden wel zichtbaar, namelijk de kwetsbaarheid van de voorste lijn. Hoewel de 14 goals anders doen vermoeden blijven er toch twijfels. Vanwege onduidelijke redenen is Denneboom tijdelijk uit de selectie gezet en dat na slechts één week. Niet echt goed voor een team in voorbereiding zou je zeggen.

Vd Eede viel geblesseerd uit, maar de blessure schijnt (gelukkig) mee te vallen. Dat is maar goed ook, want op Niedzielan na lijken alle andere opties net (nog) niet goed genoeg. Niks ten nadele van de jonge spelers als Worm, Grot en Prent, want hun tijd kan zeker nog komen. Ik denk alleen dat ze gewoon op dit moment nog net wat tekort komen voor het grote werk. In de toekomst kunnen we waarschijnlijk nog veel plezier beleven aan deze jonge honden.

Vandaag vertrok een goede speler voor NEC nog transfervrij naar RKC. Helaas is het geld bij NEC echt op en is er waarschijnlijk behalve het geld van investeerders voor een Zweedse verdediger niks meer over en komt er pas geld vrij als de nood echt hoog is. Misschien is dat dus wel eerder dan men denkt. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan