Eerste acties tegen alcoholverbod in de Eendracht

Na overleg met de voorzitter van NEC Amateurs en HKN is het bestuur van de Supportersvereniging NEC begonnen met de eerste acties tegen het opgelegde alcoholverboed van de gemeente in de Eendracht voor 3 wedstrijden dit seizoen.


Het bestuur is op dit moment bezig zoveel mogelijk politieke partijen en raadsleden te benaderen en te confronteren met deze maatregel. Alle politici wordt dringend verzocht vragen te gaan stellen aan burgemeester en wethouders over deze maatregel. De gemeente stelt namelijk dat De Eendracht een verlengstuk van het stadion is en dat er daarom bij wedstrijden met hoog risico geen alcohol mag worden geschonken. Het is dan erg vreemd om te horen dat er in de businessruimtes in het stadion (De Gaanderij) wel gewoon alcohol mag worden geschonken voor de wedstrijd. Daar zijn op wedstrijddagen ook veel politici te vinden….


Politici worden dus door het bestuur benaderd met de vraag om vragen te stellen aan B&W over het hoe en waarom van deze maatregel. De eerste positieve reacties van politici hierop zijn al bij ons binnen.


OPROEP!!
Tevens roepen wij hierbij al onze leden en andere supporters op om massaal de gemeente Nijmegen, Burgemeester ter Horst en wethouder Sportzaken Paul Depla per e-mail te benaderen en om opheldering te vragen. E-mail naar:


Algemeen e-mailadres: gemeente@nijmegen.nl
Burgemeester Guusje ter Horst: g.ter.horst@nijmegen.nl
Wethouder Paul Depla: p.depla@nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina