Drugstest

Het is weer eens zo ver, een nobody uit Den Haag, niet gehinderd door enige ervaring in het bijwonen van voetbalwedstrijden, vindt het nodig een volslagen onzinnig idee te lanceren. Volgens LPF-Tweede-Kamerlid Varela zou het aanbeveling verdienen een verplichte drugstest van alle voetbalsupporters bij risicovolle wedstrijden in te voeren. Wie onder invloed blijkt te zijn van drugs, moet een stadionverbod voor die dag krijgen. Wie in totaal drie keer wordt gesnapt, mag zijn leven lang geen voetbalwedstrijd meer in een stadion bijwonen.
Hoe stelt zo’n man zich dat voor? Bij een gemiddelde risicowedstrijd van NEC, tegenwoordig onder druk van Guusje gepland voor de zondagmorgen, zullen de eerste supporters zich zaterdagavond moeten melden en zullen de stewards de nacht door moeten werken om bij iedereen zo’n test af te nemen.
Het is een schande dat wij burgers belasting betalen zodat dit soort idioten hun (en onze) tijd kunnen verdoen met het verzinnen van dergelijk belachelijke ideeën. (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan