De volgende tegenstander: RBC Roosendaal

Na een tijdje van afwezigheid is hij er weer, de volgende tegenstander! En hopelijk komt er na een tijdje ook weer een overwinning van NEC. Zondag staat er een heuse degradatiewedstrijd op het programma want zo mag je de wedstrijd tussen de nummer 17 en 18 van de competitie toch wel noemen?!
Weekje rust

Een weekje rust heeft Denneboom, van de Eede en Worm hopelijk goed gedaan en zijn ze weer fit geworden, wie het niet goed heeft gedaan is Edgar Barreto. Edgar is namelijk geblesseerd geraakt bij het nationale team van Paraguay en zal een aantal weken niet inzetbaar zijn. Bij RBC waren ze ook wel toe aan een weekje rust want dan werd er een weekje tenminste niet verloren. Dat gebeurde de laatste weken namelijk met regelmaat, liefst 5 keer werd er verloren en in deze competitie werden er (slechts) 2 punten behaald. Er werd ook slechts 3 maal gescoord en dat is inclusief een eigen doelpunt van de tegenstander. Dat moet dus appeltje eitje zijn zondag en een dikke overwinning voor NEC… Tenminste dat zou je zeggen zonder een blik op de ranglijst te werpen. Maar NEC doet het niet veel beter en het is dus maar afwachten wat er zondag van komt.

Arjan Ebbinge
Wie zeker niet komt, nou ja niet in actie dan, is Arjan Ebbinge. De oud-NEC’er veroorzaakte in de derby tegen NAC Breda een penalty en kreeg de rode kaart waardoor hij geschorst is voor de wedstrijd tegen NEC. Verder zullen Danny Guyt, Robert Molenaar en Fouad Makhout ook niet meespelen bij RBC zij hebben allen last van een blessure. 
Punten pakken
Net als NEC heeft RBC de komende weken een niet al te moeilijk programma voor de boeg. Vitesse, Utrecht, RKC en Heracles staan namelijk op het programma en dat zijn toch best ploegen waartegen je punten moet kunnen halen. NEC heeft de komende weken helemaal een programma met perspectief met RBC, Heracles en Sparta.
 
Vermoedelijke opstelling
Volders
 
Loran               Fortes Rodriquez                     Fleur                            Roumani
 
De Lange                                Smolders                                 Acuna
 
Wau                            Elkathabbi                               Marcelino

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan