Buscombi in de middag

Vanwege een één of andere drogreden is de wedstrijd AZ-NEC opeens weer een verplichte buscombi. Het is donker en daarom zijn de supportersgroepen opeens niet meer van elkaar te scheiden, aldus de burgermeester van de kaasstad. Daarnaast acht hij de beladenheid van deze wedstrijd hoger omdat het een knock-out wedstrijd betreft. Die is nieuw. Bekerwedstrijden zijn dus op voorhand risicoduels?

Dat de laatste autocombi perfect gelopen is en dat de bekerwedstrijd in de halve finale in 2000 ook probleemloos verliep, dat wordt natuurlijk niet meegenomen in het besluit om eens voor de verandering geen combi op te leggen.

Nu wordt echter bekend dat de bussen om 16.00 uur vertrekken. Wat is dit voor een belachelijk vroege tijd? Vertrek gewoon op z’n vroegst om 17.00 uur (liefst nog later) en als we door files de aftrap net niet halen, dan beginnen ze maar wat later in Alkmaar! Eerst een onnodige combi opleggen en nu ook nog in de middag vertrekken. Ik mag toch hopen dat uitsupporters nog steeds gewenst zijn door NEC en welkom bij AZ! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan