Actie: De 12e man!

Vanmiddag voor de thuiswedstrijd tegen Sparta werd er door een tiental NEC-supporters een actie op touw gezet voor een fanatiek supportersvak in de Goffert. Er werden flyers opgehangen en uitgedeeld en op de website www.NECsupporters.nl kan gereageerd worden en een enquete worden ingevuld. De onderstaande tekst stond vermeldt op de flyers die vanmiddag verspreid werden voor de wedstrijd tegen Sparta.

“Welkom bij NEC, welkom in het gezelligste stadion van Nederland!”. De standaardzin die onze stadionspeaker voor elke wedstrijd opdreunt, maar eigenlijk is deze zin 100% gelogen. Er hangt geen gezellige sfeer in de Goffert, maar juist een hele negatieve. Vaak kun je een speld horen vallen en spelers krijgen geen kans zich te bewijzen, maar worden per direct van het veld gefloten. En het gekke is nog dat het één keer per seizoen ineens wel kan, namelijk tegen onze aartsrivaal. Nee, één ding is zeker: wij supporters pakken geen punten voor NEC. Afgelopen woensdag in de verlenging tegen NAC was  jammer genoeg een uitzondering, maar zoals iedereen kon lezen was de selectie en technische staf erg blij met deze steun.   


Wij (een groep fanatieke supporters) hebben genoeg van de doodse stilte in ons eigen huis! We willen de fanatiekere supporters in één vak verzamelen, zodat we weer met z’n allen 100% achter NEC gaan staan. Zoals het clublied ook al zegt: “In voor en tegenspoed, vechten ten alle tijden”. Het kan spelers net dat beetje extra motivatie geven om er vol voor te gaan en het kan de omslag betekenen in een wedstrijd als de ploeg (verbaal) meer gesteund wordt. En dat lukt alleen door de supporters die daartoe bereid zijn, die een wat positieve instelling hebben en de club fanatiek aan willen moedigen, bij elkaar te hebben op één plek in het stadion. Als die plek (een vak of deel van een vak) ook nog staanplaatsen zou krijgen, is een stille Goffert verleden tijd. Gelukkig steunt NEC ons initiatief waardoor we hopelijk meer supporters over de streep kunnen trekken. Uiteraard weten we nog niet welk vak we dan toegewezen krijgen, maar dat zal in de toekomst met NEC besproken en vastgelegd gaan worden.

Dus baal jij ook zo van die doodsaaie Goffert? Wil jij ook dat er meer gezongen wordt in ons stadion? Laat je mening horen over dit nieuw te vormen supportersvak! Hopelijk kunnen we er met z’n allen voor zorgen dat de supporters weer als twaalfde man fungeren!

Bron: www.NECsupporters.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.