Wie goed doet, goed ontmoet

Sommige NEC-fans onder ons hebben zoveel voetbalbloed door hun aderen stromen, dat ze naast het supporter zijn van de nummer 1 van Gelderland, ook nog fan zijn van een andere (buitenlandse) club. Neem nu Ron Delgado, al 30 jaar supporter van Norwich City, de geel-groenen die een tijdje terug nog Vistas uitschakelden voor de Uefa-cup. Een toffe club dus.

Het gaat goed met Norwich want de club keert weer terug op het hoogste niveau in Engeland. De radio Nijmegen van Norwich was op zoek naar buitenlandse fans van Norwich voor een interview. Ron, die natuurlijk bijna dagelijks de sites van Norwich aan het afstruinen is zag de oproep staan en reageerde. Maandagochtend werd hij geinterviewd en maakte onze Ron zijn debuut voor “Norfolk FM.”
Een uur later belden ze echter weer terug met de vraag of hij de volgende ochtend weer paraat kon zijn. Toen bleek namelijk dat een inwoner van Norwich had gebeld, die zijn diensttijd op Lahrbruch had doorgebracht. Hij vertelde dat hij zijn vrije tijd toen voornamelijk had doorgebracht in Nijmegen, omdat het zo goed stappen was en waar de mensen zo bijzonder vriendelijk, sympathiek en gastvrij waren geweest. Om wat terug te doen aan de Nijmeegse bevolking stelde hij voor dat Ron, wanneer hij naar een wedstrijd wilde gaan van Norwich, bij hem en zijn familie kom overnachten. Bovendien wil hij Ron ook nog van het vliegveld (Stanstedt) ophalen.

Kortom, een pluim voor al die Nijmegenaren die in het begin van de jaren tachtig deze soldaat zo’n mooie tijd hebben bezorgd, waardoor Ron nu een mazzeltje heeft! (Ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan