Voetbalwedstrijden worden steeds duurder!

NEC is hot. Zo hot dat er een ware run aan het ontstaan is op kaarten voor uitwedstrijden. Je moet er tegenwoordig snel bij zijn om nog bij een wedstrijd aanwezig te kunnen zijn. Kaartjes worden hierdoor ook steeds duurder, omdat er toch een grote vraag is en supporters die bedragen toch wel op tafel leggen.

Maar bij snel en duur is er altijd wel weer een overtreffende trap. Neem nu NEC-supporter P. Hij was op weg naar de sigarenboer om een kaartje te halen voor de uitwedstrijd van de mooiste club van Nederland tegen RKC. Het was kwart voor 9 op donderdag dus enige spoed was noodzakelijk. De politie met camera in de auto kon het echter niet waarderen dat P. hen met 90 KM per uur op de Philips-brug voorbij snelde, daarna door accelereerde naar 122 KM per uur, vervolgens vol in de remmen ging voor de flitspaal, daarna een auto rechts over de busbaan inhaalde die slechts 50 kilometer per uur reed en dat hij uiteindelijk ook nog zijn race tegen de klok beindigde met een noodgang over de drempels in Zwanenveld om maar op tijd de auto te kunnen parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum Dukenburg.

De politieagenten (kennelijk geen NEC-supporters) konden geen begrip tonen voor de woorden van P. dat het hier ging om een noodgeval, omdat hij anders geen kaart voor de uitwedstrijd zou hebben. Supporter P. moest van de agenten zijn roze papiertje direct inleveren.

Gezien het feit dat de officier van justitie in Arnhem zit verwacht P. dat de boete niet misselijk zal zijn en zeker wel zo rond de 500 euro zal uitkomen. Zo’n 5 en een halve euro per minuut om precies te zijn. Die voetbalwedstrijden worden steeds duurder…(ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan