Vanavond seizoensafsluiting Supporterscafé NEC

Op vrijdag 14 mei zal in het home van de Supportersvereniging, gevestigd in het gebouw De Eendracht naast de Goffert, voor de derde keer het live-radioprogramma ?Supporterscafé-NEC worden gepresenteerd.


De echte NEC-fan kan tijdens deze uitzending aanwezig zijn (entree gratis) en hoort het laatste nieuws over zijn/haar favoriete club uit de mond van spelers en trainer.


Tussen 20.00 en 22.00 uur zal er gesproken worden met achtereenvolgens Johan Neeskens, Rob Wielaert en Resit Schuurman.


De tafelvoetbalcompetitie in het kader van de Bloedkuulbokaal wordt afgesloten met twee wedstrijden: Johan Neeskens en Rob Wielaert spelen tegen een supporter. Aansluitend zal de wisselbokaal worden uitgereikt aan de winnaar van het algemene klassement. Frank Demouge staat vooralsnog op de eerste plaats door zijn 9-1 overwinning Gerard Arends.


Het programma wordt u aangeboden door de Supportersverenging van NEC in samenwerking met Stadsradio Nijmegen. Stel vooraf vragen of meld je aan om mee te doen met de Bloedkuulbokaal: info@supver-nec.nl


Tijdens de uitzending kunnen er ook nog schriftelijk vragen ingeleverd worden. Sluit het seizoen sfeervol af en kom kijken en luisteren op vrijdag 14 mei aanstaande!


Bron: Supportersvereniging NEC

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan