Ut Swerte Schoap 2003-2004

Aan het begin van het seizoen 2003-2004 zijn wij gestart met “Ut Swerte Schoap”. En inmiddels zijn we bijna een jaar verder en zijn er voor het seizoen 2003-2004 tien schoapen ‘uitgedeeld’. De bezoeker mag nu bepalen wie “Ut Swerte Schoap” van het seizoen 2003-2004 gaat worden!


Omdat het eerste schoap alweer meer dan tien maanden geleden is blikken we hier nog even kort terug op alle schoapen van het gehele seizoen:


Augustus 2003: Mike Zonneveld door zijn openlijke solicitaties bij NAC.

September 2003: Guusje Ter Horst gaf geen toestemming om NEC-Wisla op donderdagavond te laten spelen voor tv-uitzending.

Oktober 2003: Zsolt Szabo floot NEC-Wisla Krakow kapot en gaf drie rode kaarten aan NEC.

November 2003: De NEC-Selectie gaf deze maand alle wedstrijden na rust uit handen en dat leverde ons dan ook een puntloze maand op!

December 2003: Politie Nijmegen voor het sluiten van de Eendracht na de thuisoverwinning op Vitesse (2-0).

Januari 2004: Youssouf Hersi verklaarde voor de camera’s van Studio Sport dat hij niks meer bij NEC te zoeken had als Neeskens zou vertrekken.

Februari 2004: De NEC-selectie gaf ook deze maand na rust de punten cadeau, van mede-laagvliegers FC Groningen & FC Zwolle werd verloren.

Maart 2004: Johan Neeskens scheerde voor de camera’s van de NOS alle NEC-supporters over één kam door te beweren dat ze racistisch bezig waren geweest jegens Fabian de Freitas tijdens NEC-AZ.

April 2004: Leen Looijen liet deze maand een aantal NEC-talenten wel erg makkelijk lopen. Brack naar FC Zwolle, Hoop naar RKC Waalwijk en als klap op de vuurpijl Otten naar Feyenoord/Excelsior.

Mei 2004: (deel van) De NEC-selectie vond het te veel gevraagd om in Den Haag de meegereisde aanhang te bedanken voor de steun dit seizoen, gelukkig waren een negental spelers hier niet te beroerd voor!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan