Supportertje pesten!

In tegenstelling tot eerdere berichten (ook op onze site) mogen de Wisla-supporters toch vanuit de Jan Massinkhal naar de stad gaan.
Maar dat maakt het beleid van Ter Horst en Poelert niet minder absurd!
Waarom is er dan dat hele circus in de Massinkhal vraag ik me af? Poolse supporters moeten eerst naar de sporthal, dan op eigen gelegenheid naar de stad, om vervolgens weer naar de hal terug te keren. Zet ze dan meteen in de stad neer en laat ze tussen 18.00 uur en 19.00 uur bij de Massinkhal komen om hun kaart om te wisselen en vanuit daar met de bus naar het stadion te gaan.
Waarom komt er anders vermaak in de Massinkhal met een DJ en een gratis (!) maaltijd? Ze hebben nog net de dames van club pussycat over laten komen om ervoor te zorgen dat die Polen in de hal blijven!
Als al die Polen nou eens massaal naar de stad zouden gaan, dan kost dit hele overdreven circus natuurlijk weer erg veel gemeenschapsgeld, waar geen haan naar kraait! Tel daarbij op dat het niet meer dan supportertje pesten is om ze steeds op en neer naar de Massinkhal te gaan en het absurde cirkeltje is rond! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan