Statement NEC: Herinrichting van een aantal vakken

Binnen enkele dagen valt bij de huidige seizoenkaarthouders van NEC de nieuwe Seizoenkaartbrochure in de bus. Voor een aantal vakken in het Goffertstadion geldt voor het volgende seizoen 2004-2005 een aangepast beleid.


Voor een aantal mensen heeft dit als gevolg dat zij hun eigen plaats in het komende seizoen niet terug kunnen kopen. Alle mensen met seizoenkaarten op de vakken C, D of E zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld van deze wijziging. NEC zal echter alles in het werk stellen om deze mensen een alternatieve plaats naar wens aan te bieden.

Vak C zal gereserveerd worden voor NEC relaties, op dit vak zal geen seizoenkaartverkoop meer plaatsvinden. De vakken D en E zullen in zijn geheel ingericht worden als échte gezinsvakken. Deze plaatsen kunnen dus in het nieuwe seizoen alleen gekocht worden door kinderen en hun ouders. Verder kunnen 60-plussers een seizoenkaart kopen in de vakken D en E en zullen eventuele losse tickets per wedstrijd verkocht worden aan de leden van de NEC Juniors & begeleiders.

Door de vakken D en E speciale gezinsvakken te maken wil NEC ervoor zorgen dat de jeugd met hun ouders op een rustige en bijzonder gezellige wijze van het voetbal in het Goffertstadion kunnen genieten. Omdat de vakken D en E in het nieuwe seizoen voornamelijk bezet worden door kinderen met hun ouders zal hier een ?anti-rook beleid? gevoerd worden.

Vanzelfsprekend wil NEC er alles aan doen om de mensen die nu op de vakken C, D of E zitten en die niet vallen in bovengenoemde categorieën in het nieuwe seizoen van een goede andere plaats te voorzien, want uiteraard zien wij hen ook komend seizoen graag terug in het Goffertstadion. Om dit alles in goede banen te leiden hebben deze mensen inmiddels persoonlijk een ?wensenformulier’ ontvangen. Zij kunnen dit formulier vóór vrijdag 21 mei zo volledig mogelijk ingevuld retourneren aan NEC, uiteraard samen met het nieuwe seizoenkaartformulier. NEC zal dan alles in het werk stellen om deze wensen te vervullen.


Bron: NEC-Nijmegen


Bij een medewerker van NEC1900 viel onderstaande brief vandaag al in de bus

Nijmegen, 5 april 2004

Beste NEC Supporter,

Binnen enkele dagen valt bij u de nieuwe NEC Seizoenkaartbrochure in de bus. Volgens onze administratie maakt u nu gebruik van een vaste plaats op Vak D in ‘Het Gezelligste Stadion van Nederland’. Voor een aantal vakken in het Goffertstadion geld voor het volgende seizoen 2004-2005 een aangepast beleid. Hier maakt uw huidige zitplaats ook onderdeel van uit:

Vak C zal gereserveerd worden voor NEC relaties. de vakken D en E zullen in zijn geheel ingericht worden als échte gezinsvakken. Deze plaatsen kunnen dus in het nieuwe seizoen alleen gekocht worden door kinderen en hun ouders. Verder kunnen 60-plussers een seizoenkaart kopen in de vakken D en E en zullen eventuele losse tickets per wedstrijd verkocht worden aan de leden van de NEC Juniors. Omdat de vakken D en E in het nieuwe seizoen voornamelijk bezet worden door kinderen met hun ouders zal hier een “anti-rook beleid”gevoerd worden.

Omdat u niet valt binnen de categorie gezien of 60+ kunt u uw seizoenkaart helaas niet verlengen in deze vakken. Vanzelfsprekend willen wij er alles aan doen om u in het nieuwe seizoen van een goede andere plaats te voorzien, want uiteraard zien wij u ook komend seizoen graag terug in het Goffertstadion. Om dit alles in goede banen te leiden vragen wij u om bijgaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen en te retourneren aan NEC, uiteraard samen met het seizoenkaartformulier! U kunt dit pas doen na ontvangst van de nieuwe NEC Seizoenkaartbrochure. Deze brochure brengt u volledig op de hoogte van alle informatie voor het nieuwe seizoen. Wij verzoeken u vriendleijk uw wens voor vrijdag 21 mei aan ons bekend te maken. Wensen die na deze datum binnenkomen worden uiteraard nog in behandeling genomen, maar de keuze voor een stoel zal dan beperkter zijn.

Om u tegemoet te komen nodigen wij u, wanneer u opnieuw kiest voor een seizoenkaart, uit de eerste vriendschappelijke wedstrijd van NEC in het Goffertstadion op onze kosten bij te wonen. Omdat de planning voor komend seizoen nog niet duidelijk is kunnen wij nog geen defenitieve datum noemen.

Mocht u vragen hebben over het bovenstaande dan kunt u op werkdagen van 10.00 – 17.00 uur langskomen bij het stadion of zijn wij telefonisch bereikbaar op 024-3590360.

NEC hoopt op uw begrip en medewerking om de nieuwe situatie voor de vakken C, D en E tot een succes te brengen en tevens dat wij ook in het nieuwe seizoen op uw aanwezigheid en support tijdens de thuiswedstrijden van NEC mogen rekenen!

Met vriendelijke groet,
NEC BV
Afdeling Supporterszaken & Ticketing

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan